Navigation

Users Online

· Guests Online: 1

· Members Online: 0

· Total Members: 654
· Newest Member: AngelaHype

Login

Username

PasswordNot a member yet?
Click here to register.

Forgotten your password?
Request a new one here.

Kalendar

masa

SLIP MENDUDUKI PEPERIKSAAN DISEMBER 2015

News

Salam 1Malaysia, 

 

Perhatian kepada semua pelajar KDPM (KDC) KEMAS Peringkat 3 dan 4, sila cetak slip menduduki peperiksaan Disember 2015 di dalam sistem iTEMS. Kerjasama pihak puan di dahului dengan ucapan terima kasih. Selamat Menduduki Peperiksaan daripada Unit Peperiksaan dan Penilaian. 

JADUAL WAKTU PEPERIKSAAN DISEMBER 2015 (KDC)

News

Salam dan Selamat Sejahtera,

 

Kepada pelajar KDPM KEMAS Ambilan November 2012 (Peringkat 4) dan pelajar KDMP KEMAS Ambilan November 2013 (Peringkat 3), sila muat turun Jadual Waktu Peperiksaan Disember 2015 (KDC).

 

Harap maklum dan terima kasih.

KEPUTUSAN PEPERIKSAAN AKHIR PISMP AMBILAN JANUARI 2012

News

Salam dan selamat sejahtera,

 

Kepada semua pelajar PISMP Ambilan Januari 2012. Keputusan Peperiksaan September 2015 telah dipamerkan melalui Sistem iTEMS. Sila masukkan nombor kad pengenalan dan password yang betul. Setiap pelajar DIWAJIBKAN mencetak dan menyimpan Slip Keputusan Peperiksaan untuk tujuan rekod dan Temuduga Suruhanjaya Perkhidmatan Pendidikan (SPP).

 

Pelajar juga dikehendaki mencetak Surat Tamat Program pada Sistem iTEMS untuk dibawa bersama semasa menghadiri temuduga SPP nanti.

 

Segala keputusan akhir adalah tertakluk kepada kelulusan SENAT IPGM.

 

Harap maklum dan sekian terima kasih.

TEMUDUGA SPP UNTUK PELAJAR PISMP JANUARI 2012

Salam dan selamat sejahtera...

 

Kepada Semua Pelajar PISMP Ambilan Januari 2012,

 

Semua keputusan peperiksaan bermula Peperiksaan Mei 2012 sehingga Peperiksaan Mei 2015 telah dibuka dan dipamerkan kepada pelajar.  Mohon semua pelajar mencetak dan menyimpan Slip Keputusan Peperiksaan untuk digunakan semasa proses temuduga bersama pihak SPP. Sebarang masalah sila berhubung dengan Unit Peperiksaan dan Penilaian.

 

Harap maklum dan terima kasih.

ALAMAT BAHARU SISTEM iTEMS

News

Kepada semua pelajar IPG Kampus Tengku Ampuan Afzan,

 

Alamat terkini Sistem iTEMS adalah seperti berikut :

 

http://items_ipgm.edu.my

 

Sila layari alamat seperti di atas dan log in untuk mengetahui keputusan peperiksaan dan hal-hal yang berkaitan dengannya.  Ibu bapa/penjaga juga boleh menyemak dan melihat keputusan pelajar dengan memasukkan password abcd1234. Perubahan pada Sistem iTEMS ialah pelajar boleh menyemak rekod kehadiran masing-masing dan bilangan kursus yang didaftarkan pada semester semasa. Bagi IPG Kampus Tengku Ampuan Afzan, penyemakan rekod kehadiran dan kursus yang didaftarkan oleh pelajar akan dilaksanakan sepenuhnya bermula Januari 2016.   

 

Harap maklum dan terima kasih..

KEPUTUSAN PEPERIKSAAN MEI PJJ 2015 BAGI PELAJAR PPG AMBILAN JUN 2011

News

Salam dan selamat sejahtera,

 

Kepada semua pelajar PPG Ambilan Jun 2011. Mohon layari alamat terbaharu Sistem Items di alamat yang telah dinyatakan sebelum ini. Masukkan nombor kad pengenalan dan password. Setiap pelajar diwajibkan mencetak dan menyimpan slip keputusan peperiksaan untuk tujuan rekod. Harap maklum dan terima kasih.

KEPUTUSAN PEPERIKSAAN JUN 2015 (KDC)

News

Salam dan selamat sejahtera,

Kepada semua pelajar KDPM KDC KEMAS Ambilan November 2011 dan DPLI JQAF Ambilan Januari 2013. Sila layari alamat terbaharu Sistem Items dan masukkan nombor pengenalan dan juga password. Setiap pelajar diwajibkan mencetak dan menyimpan slip keputusan peperiksaan untuk tujuan rekod. Harap maklum dan sekian terima kasih.

KEPUTUSAN PEPERIKSAAN ULANGAN JULAI 2015

News

Salam dan selamat sejahtera,

Kepada mana-mana pelajar yang terlibat dengan Peperiksaan Ulangan Julai 2015, sila klik dan layari alamat terbaharu Sistem Items dan masukkan nombor kad pengenalan dan password. Setiap pelajar diwajibkan mencetak dan menyimpan Slip Keputusan Peperiksaan. Harap maklum dan terima kasih.

KEPUTUSAN PEPERIKSAAN ULANGAN OGOS 2015

News

Salam dan selamat sejahtera,

 

Mohon pelajar yang terlibat dengan Peperiksaan Ulangan Ogos menyemak keputusan mereka di Sistem iTems. Masukkan nombor kad pengenalan dan password.  Slip Keputusan Peperiksaan mesti dicetak dan disimpan untuk tujuan rekod. Harap maklum dan terima kasih.

Render time: 0.02 seconds
284,855 unique visits